Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Tájékoztatás HBB támogató határozattal rendelkező pályázók részére

Rövid link: http://rtmp1.40e.hu/hun/s_!news/i__2/i__212 | Feltöltés időpontja: 2013. június 19. 09:41
Felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy pályázat elektronikus felületen történő feltöltését követően az ügyfélnek 5 nap áll rendelkezésre a pályázat módosítására. A módosításra nyitva álló 5 napon belül vagy legkésőbb a módosításra nyitva álló 5 napot követő 3 munkanapon belül az ügyfélnek kérnie kell a HBB-től a támogató nyilatkozat záradékoltatását.

 Az ügyfél a támogató nyilatkozat záradékolását a módosításra nyitva álló 5 napon belül is kérheti, de ebben az időszakban csak a pályázat kivonatát tartalmazó „KR dokumentum” áll a LEADER HACS-nak az ellenőrzéshez rendelkezésre. Amennyiben az ügyfél a módosítási időszakot követő 3 munkanapon belül kéri a pályázat záradékolását, akkor a LEADER HACS számára az ellenőrzéshez a teljes pályázat (a mellékleteivel együtt) rendelkezésre áll mjad. Erre tekintettel kérjük az ügyfeleket, hogy a módosításra nyitva álló 5 napot várják meg, és azt követő 3 munkanapon belül kérelmezzék a záradékolást!

Az ügyfél a támogató nyilatkozat záradékolást úgy kéri, hogy kinyomtatja a „KR dokumentumot” és benyújtja az illetékes LEADER HACS munkaszervezetéhez elektronikusan, postai úton vagy személyesen. A LEADER HACS munkaszervezetének a „KR dokumentum” beérkezését követően 3 munkanapja van a projektjavaslat és a ”KR dokumentum” összehasonlítására és a támogató nyilatkozat záradékkal történő ellátására, illetve a záradék elutasítására továbbá az ügyfél értesítésére az ügyfél által a projekt adatlapon meghatározott kommunikációs csatornán keresztül.

Kérjük, hogy az ügyintézés gyorsítása érdekében a „KR dokumentumot” elektronikusan vagy postai úton juttassák el a munkaszervezethez az alábbi elérhetőségekre:

E-mail: fegyverine.edina@dunamellekleader.hu

Postacím: 6344 Hajós, Rákóczi F. u. 10.