Új Magyarország Vidékfejlesztési Program EU Home

Benyújthatóak a LEADER pályázatok

Rövid link: http://rtmp1.40e.hu/hun/s_!news/i__2/i__351 | Feltöltés időpontja: 2018. január 11. 09:23
2018. január 2-tól beadhatók a LEADER pályázatok. Első körben a gazdaságfejlesztésre irányuló pályázatokat lesz lehetőség benyújtani a www.mvh.allamkincstar.gov.hu weboldalon elektronikusan, ügyfélkapus bejelentkezést követően.

A Kolon Menti Leader Egyesület pályázati felhívásai közül a „Nem mezőgazdasági mikrovállalkozások fejlesztése” című, valamint a „Helyben megtermelt mezőgazdasági termékek feldolgozásának, értékesítésének és hálózatba szervezésének támogatása” című felhívás nyílt meg első körben, így ezek esetében lehetőség van a kérelmek feltöltésére. A többi pályázat felhívás kitöltő felülete februártól lesz elérhető.

A munkaszervezet a pályázati felhívások meghirdetését követően összegyűjtötte a pályázóktól érkező észrevételeket. Ennek köszönhetően, valamint a szükséges, elsősorban technikai jellegű módosítások miatt a felhívások a következő pár napban módosításra kerülnek, ezért kérjük folyamatosan kísérje figyelemmel a Kolon Menti Leader Egyesület honlapját, valamint www.mvh.allamkincstar.hu/leader-helyi-felhivasok weboldalt, ahol a módosított pályázati felhívások megjelennek.

A benyújtást megelőzően kérjük alaposan tanulmányozzák a "Felhasználói kézikönyv elektronikus felült használatához és e-kérelem benyújtásához", valamint az "ÉNGY tételek import segédlete" c. dokumentumokat, amelyek a www.mvh.allamkincstar.gov.hu/leader-helyi-felhivasok a "Kapcsolódó tartalmak" pont alatt érhetőek el.

A felhívások keretében csak olyan szervezetek pályázhatnak, melyek tevékenységüket 12 hónapnál régebben kezdték meg és a Kolon Menti Leader HACS tervezési területén székhellyel, telephellyel vagy lakcímmel rendelkeznek.

Fontos, hogy a pályázatok sikeressége nem a beérkezés gyorsaságától függenek. Valamennyi pályázati felhívás tartalmaz értékelési szempontokat, amelyek alapján elbírálásra kerülnek a kérelmek. Maximálisan 100 pont elérésére lesz lehetőségük a pályázóknak, de minimálisan 50 pontot szükséges elérniük.

Hiánypótlásra lesz lehetőség, de kérjük a pályázat benyújtása előtt folyamatosan kísérje figyelemmel honlapunkat és részletesen tanulmányozza a felhívást.  Amennyiben kérdése merül fel a munkaszervezet dolgozói készséggel állnak rendelkezésére!